Konferenci 360 Travel Trends v Praze provoněla výběrová káva z Českého Švýcarska

Catering, zejména potom ten kávový, nebývá na konferencích to, na co by účastníci po skončení akce horečně vzpomínali. To jsme se rozhodli změnit a věříme, že se nám to do velké míry i podařilo. V polovině února Bohemian Coffee House dostal příležitost zásobit výběrovou kávou zbrusu novou a obsahem velmi lákavou konferenci o cestovním ruchu s názvem 360 Travel Trends. Nabídka, která se neodmítá. A tak jsme na Valentýna do našeho kávového náklaďáku, kterému doma nikdo neřekne jinak než Čenda, nabrali kávovar, zástěry, ta nejlepší zrna a vyrazili z našeho malebného ospalého kouta republiky směr Praha stověžatá.

 Na místě nás již netrpělivě čekal Petr Klymec, organizátor a mozek celé konference, který byl mimo jiné letos nominován na osobnost cestovního ruchu ČR (gratulujeme!). „Pojďte, já vám ukážu, kde můžete rozbalit to vaše kávové šapitó“, řekl Petr v útrobách Výstaviště Praha s úsměvem od ucha k uchu. „Zítra teprve uvidíte cirkus“, pohotově zareagoval dvorní barista našeho kávového gangu Jirka Sirotek. Hodinku na to bylo hotovo. Stánek na místě, plachty vypnuté a kávovar nainstalován pěkně z boku, aby všichni viděli, jak to válíme, aniž bychom k zákazníkům stáli zády.

To nejlepší samozřejmě přišlo, když se druhý den ráno otevřeli brány paralelně probíhajícího veletrhu Holiday World a do prostoru konference se navalilo půl druhé stovky delegátů a delegátek. První den byla na mlýnku pro espresso Kolumbie s jemně vinnou aciditou (jak je známo, Pražáci se na rozdíl od zbytku republiky už pomalu propíjí k aciditní či kyselé“ kávě, tak jsme na to šli rovnou zostra) a na Chemex pro vyznavače alternativy šla zemitější Indonésie. Druhý den jsme udělali rošádu a na espresso poslali oříškovo-čokoládovou Brazílii a Chemexem filtrovali výrazně ovocnější Etiopii. A výsledek? Během dvou konferenčních dnů jsme do návštěvníků nalili kávu z 5 000 gramů výběrové kávy, tj. cca 3 shoty na jednoho návštěvníka (včetně čajíčkářů)! 

Absolutně nezapomenutelné však byly interakce se všemi návštěvníky na místě, kterým tímto děkujeme! Dojatí a nadšení jsme byli znovu, když jsme si po návratu na Divoký sever četli komentáře na Facebooku a Instagramu. Vzkazy jako „nejlepší kafe, co jsem pil v ČR na konferenci“ a „díky za skvělou kávu, na to nejsme na konferencích zvyklí dojaly i největšího tvrďáka našeho týmu, cukrářku Jiřku.

Celou akci zaznamenala objektivem svého fotoaparátu přední tvůrkyně našeho vizuálního obsahu Zuzka. Tady je výběr toho nejlepšího.


2 komentářů


  • Mario

    gratulujem pekne urobene a verim za aj uspesne. Inak to nemohlo ani dopadnut ked to robia tak zanietene osoby, plny radosti a s vysoko kvalitnou kavou.


  • Monika

    Skvela a vonava kava,uzasni lide a skvela atmosfera,to je to,co Vas vzdy ceka v souvislosti s Bohemian coffee house,dekuji Vam pratele??☕️.Jen tak dal…


Napsat komentář

Váš komentář bude publikován hned, jak se na něj někdo od nás mrkne.