[VIDEO]: Kolo a káva v srdci Českého Švýcarska

Když jsme zakládali Bohemian Coffee House, věděli jsme, že chceme být víc než pouze obchod s výběrovou kávou a příšlušenstvím. A tak jsme do psaní příběhu výběrové kávy v srdci Českého Švýcarska přidali další naši vášeň a založili cyklo klub pro rekreační i profesionální vyznavače silniční a horské cyklistiky. Káva je skvělý stimulant a dvojité espresso před vyjížďkou vás může výborně nakoupnout k výkonu. Konzumace kávy, resp. kofeinu, po tréninku či závodě také pomáhá proudění svalových polysacharidů a urychluje regeneraci.

Během jednoho slunného a obzvlášť mrazivého víkendu jsme do našeho stájového vozidla naložili silniční kola a vybaveni našimi novými cyklo dresy, které jsme nechali ušít u české firmy Kalas, jsme se vydali na naši oblíbenou trasu mezi Doubicí, Chřibskou a Jetřichovicemi.

Pokud se vám naše cyklo výbava líbí a pokud i vy patříte mezi fanoušky povoleného doppingu v podobě kávy, dejte nám vědět. Dresy za zvýhodněnou cenu vám necháme ušít na míru a jako dárek od nás dostanete naši kávu dle vašeho výběru. V našich barvách se pak budeme společně setkávat na našich plánovaných vyjížďkách po Českém Švýcarsku.

Fotografie naší kolekce si můžete prohlédnout zde:


Napsat komentář

Váš komentář bude publikován hned, jak se na něj někdo od nás mrkne.