Kávová cyklojízda Českým Švýcarskem

O prvním listopadovém víkendu jsme se sjeli na první kávovou cyklojízdu Českým Švýcarske a Šluknovskou pahorkatinou pod symbolickým praporem Bohemian Coffee House. Počasí, že by psa (natož kočku) nevyhnal, ulice mokré, lesní cesty blátivé, krajina zachumlaná do mlhy. O to víc nás překvapilo, že z akce, na kterou jsme čekali max. 10 až 15 bláznů, se sešlo skoro 50 cyklokávových nadšenců.

Vyráželi jsme od Varnsdorfanům notoricky známe Restaurace U kostela, které nikdo neřekne jinak než Skleník, a vydali se na 40 km dlouhou tůru až do Fajn Klubu v Dolní Postevně. A bylo to fajn, fajn, fajn, fajnový (viď Arnoštku?)! Doufáme, že všichni účastníci a účastnice si to užili stejně jako my. Už teď přemýšlíme nad další jízdou, která by mohla proběhnout příští rok na jaře. Hm? Pro zájemce uvádíme trasu naší cesty tam a zpět.

➡️ Cesta z Varnsdorfu do Dolní Poustevny: https://mapy.cz/s/3aRLb.
➡️ Cesta Dolní Poustevny zpět do Varnsdorfu: https://mapy.cz/s/3aS85.

Níže si můžete prohlédnout výběr fotek od našeho kamaráda a skvělého fotografa Maxima Vansteenkisteho. Maxime nasázel přes 100 úžasných fotek, na kterých se můžete sami najít přes tento odkaz. Díky moc všem a doufáme, že se brzy uvidíme! Třeba ještě letes v prosinci v naší nové kavárně v Rumburku (více informací najdete brzy na našem Facebooku)!












1 komentář


  • JaM

    Pánčto “nefejsbukuju”, píšu do blogu. Akce to byla skutečně parádní a povedená. Akcička lidí “ujetejch” na bikování, při který jsme si zasportovali, pak v teple poklábosili a finální káva od BCH se super sladkou koláčovou tečkou. Díky! Trasa tak akundrát, žádný odpadlý mrtvoly. Já snad příště jen ta světla… V kotelně mi byly k ničemu. Tak ještě jednou díky Alešovi a spol. za svícení ;-).
    JaM


Napsat komentář

Váš komentář bude publikován hned, jak se na něj někdo od nás mrkne.